Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Inschrijving Bergen op Zicht 2018 is gestart, is jouw club al ingeschreven?

Op zaterdag 15 september 2018 wordt voor de derde keer Bergen op Zicht georganiseerd door Stichting Bergen op Zicht in samenwerking met Rotaryclub Bergen op Zoom. Het doel van dit evenement is dat Bergse verenigingen, groepen en instellingen (zonder winstoogmerk) zich presenteren aan het grote publiek en vrijwilligers of leden kunnen werven.

Het evenement Bergen op Zicht wordt gehouden van 12.00-17.00 uur en vindt plaats in de binnenstad, langs het traject: Grote Markt, Fortuinstraat, het terrein van het Markiezenhof, Hofstraat, Sint Catharinaplein en Kremerstraat.

Alle organisaties en instellingen zonder winstoogmerk uit de gemeente Bergen op Zoom kunnen deelnemen. Tijdens de vorige editie van Bergen op Zicht n 2016 waren er maar liefst 120 deelnemers die zich gratis konden presenteren: sportverenigingen, zorginstellingen, culturele organisaties, scouting, hobbyclubs, muziekgroepen, politie, ambulancedienst, scholen, goede doelen en nog veel meer organisaties.

Voor deelname worden geen kosten in rekening gebracht. Faciliteiten zoals (markt)kramen voor presentaties, stroomaansluitingen en podia met geluidsvoorziening worden door de Stichting Bergen op Zicht aangeboden. Een deelnemende groep krijgt een kraam voor z’n presentatie maar de kosten voor inrichting van die kraam zijn voor eigen rekening. Tussen de kramen zijn er open ruimtes en enkele podia die gebruikt kunnen worden voor presentaties.

Er zal op 15 september ook worden samengewerkt met Stichting Samen in de Regio, het Bergs Krabbenfestival (blaaskapellen) en het Bergs Bierfestival.

Aanmelding voor het evenement Bergen op Zicht 2018 doet u door het inschrijfformulier digitaal in te vullen op de website: www.bergenopzicht.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 mei 2018.

Meer informatie over het evenement Bergen op Zicht zult u de komende maanden kunnen zien op de website en facebookpagina van Bergen op Zicht, in de plaatselijke pers en via flyers.

Workshops

Dit jaar is er in samenwerking met Samen in de Regio en Vrijwilligersacademie het plan opgevat om tijdens Bergen op Zicht ook een aantal workshops en presentaties te organiseren. Wil je graag jouw organisatie op een interactieve manier promoten? Of vrijwilligers werven via een workshop of een presentatie?

Mail dan uiterlijk 11 april a.s. naar vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl of bel Caroline Maat 06-3926 7945.